Ugodnost velja samo do 30.10.2020

V času akcije omogočamo brezplačno strokovno svetovanje o primernosti vstavljanja zobnih implantatov. Za naročilo na brezplačni zobozdravstveni pregled pokličite 041 667 254.

Z zobnimi implantati priznanih kakovostnih švicarskih znamk do novega zobovja po izjemno ugodni ceni že od 499 €.

Zobni vsadki ali implantati so lahko nosilec za zobne krone, zobni mostiček ali pa predstavljajo oporo za celotno zobno protezo. V naši ordinaciji opravimo celoten postopek implantiranja, vključno z kirurškim delom. Imamo znanje in izkušnje tudi za najzahtevnejše primere zobnega implantiranja. Uporabljamo izključno zobne implantate priznanih nemških znamk Straumann, Bredent, Ankylos, Neodent in Nobel Biocare.

Če ste izgubili, na primer, en zob, zobozdravniku ni treba brusiti sosednjih zdravih zob, da bi izgubljenega nadomestil. Telo implantata zapolni prostor naravne zobne korenine, saj je čvrsto umeščen v čeljustno kost.

Zagotovite si vrhunski zobni implantat priznanih proizvajalcev za izjemno akcijsko ceno (tudi na 24 obrokov).
Za naročilo na brezplačen stomatološki pregled v času trajanja akcije
pokličite 041 667 254
Samo do 30.10.2020!

zobni implantati na 24 obrokov

Akcija - zobni implantati 
499 EUR
samo do 30.10.2020

Sprejemamo prijave na brezplačen stomatološki pregled.

Več...

5 nasvetov za ravnanje po implantaciji zoba

 • Izogibanje naporom

  Nekaj dni po operaciji se izogibajte kajenju, alkoholu ter prevelikih telesnih naporov. vsi ti dejavniki negativno vplivajo na obnovo tkiva in na celoten potek celjenja.

 • Ščetkanje zob po zobnem implantiranju

  Nekaj tednov po zobozdravstvenem posegu ne uporabljajte zobne prhe ali eketrične zobne ščetke, poslužujte se navadne in medzobne ščetke za zobe. Ostanke hrane, ki se naberejo na kirurških šivih ob rani, lahko neboleče in varno obrišete z vlažno vatirano palčko. Na rano ne polagajte nobenih zdravil ali oblog. Skrb za ustrezno ustno higijeno neposredno po vsatvitvi zobnega implantata je izrednega pomena za trajnost rešitve. V kolikor pacient opazi kakršnekoli nenavadne spremembe naj takoj obišče našo zobno ordinacijo. Vse paciente po zobnem implantiranju seznanimo z pravilno ustno nego in higijeno.

 • Preprečite vnetje zobnega implantata

  Če se pri pacientu po zobnem implantiranju dlje časa pojavlja oteklina, nikar ne odlašajte z obiskom pri zobozdravniku, saj lahko le-ta v primeru zapletov pravočasno ukrepa in prepreči nastanek hujših oblik vnetij, ki lahko v najhujših primerih posledično vodijo v izgubo zoba ali zobnega vsadka.

 • Kontrolni pregled

  Pacinetom z zobnimi vsadki svetujemo redne letne kontrolne preglede pri izbranem zobozdravniku. Za vse naše pacinete, ki se smo jim enega ali več zobnih vsadkov vsadili v naši zobozdravstveni ordinaciji so redni letni zobozdravstveni pregledi brezplačni. Ob upoštevanju pravilne nege in rednih kontrolnih obiskov pri zobozdravniku, vsem našim pacientom nudimo doživljenjsko garancijo na zobne implantate.

  Žal so vse pogostejši primeri, ko nas obiščejo pacienti, ki so jim enega ali več zobnih vsadkov vsadili v tujini, predvsem na Hrvaškem. Pri oglaševanih nizkih cenah namreč niso upoštevali stroškov poti do oddaljene destinacije in vsakokratnih stroškov zobozdravstvenega pregleda. Izkaže se, da ti stroški lahko nekajkrat presežejo vrednost zobnega  implantata in zobozdravstvene storitve, ki jo je pacient prejel v tujini.

  Za take paciente je storitev letnega kontrolnega pregleda plačljiva.

 • Ustna higijena

  Bistvenega in nenadomestljivega pomena za dolgotrajno obstojnost implantata je izključno in samo odlična ustna higiena. Če zanjo ustrezno skrbite in redno odstranjujete plak, potem načeloma skoraj ni možno pričakovati težav v prihodnosti.

Smo člani

logo eao

Evropskega združenja za oseointegracijo

AAP

Ameriške akademije za paradontologijo

Več o tem