Implantologija Žargi

Zobna medicina Bežigrajski dvor Ljubljana

Zobna medicina in implantološki center

dr. Jurij Žargi in dr. Paulo Malo

Po končani medicinski fakulteti v Ljubljani je dr. Jurij Žargi leta 2014 končal še specializacijo iz implantologije na zelo znani  zdravstveni univerzi Loma Linda University v Kaliforniji (klikni tukaj za ogled). Svoje znanje je kasneje kot edini slovenski zobozdravnik izpopolnjeval tudi pri samem izumitelju sistema All-on-4 dr. Paulo Malo - Malo Clinic Portugalska (klikni tukaj za ogled).

Specialistični implantološki center Žargi je specializiran za metodo implantiranja All-on-4 in All-on-6 v Sloveniji.

 

Jurij Žargi in dr. Bill Dorfman

V implantološkem centru in zobozdravstveni ordinaciji, ki jo vodi dr. Jurij Žargi smo zavezani k najvišjemu standardu zobozdravstvenih storitev s poudarkom na zobni implantologiji in estetski stomatologiji.

Poleg klasičnih zobozdravstvenih storitev in posegov, opravljamo zobno implantiranje vključno z zobno kirurgijo ter ortodontske storitve z tehnologijo INVISALIGN.

Naša celovita ponudba zobozdravstvenih in vseh zobno medicinskih storitev obsega napredne metode zobnega implantiranja, zdravljenja zob, odprave kariesa, estetska preoblikovanja zobovja in ostale zobozdravstvene storitve vrhunske kakovosti in po dostopnih cenah. Uporabljamo vrhunske zobozdravstvene materiale in zobne implantate vodilnih svetovnih proizvajalcev z doživljenjsko garancijo.