Beljenje zob

Metoda ZOOM
Najboljša metoda za beljenje zob

Vaš nasmeh je pomemben. Nasmeh je tisti del nastopa, ki ga zavestno ali podazvestno opazi vsak, ki se sreča z vami. Pri nasmehu imajo lepi, zdravi in beli zobje posebno vlogo in vtis.

Različna hrana, čaj, kava, kajenje in drugi faktorji obarvajo vaše zobe. Zoom prinaša učinkovito in hitro rešitev, saj vam v eni uri brez škodljivih posledic izbriše obarvanost iz vaših zob in vam prinese čudovit bel nasmeh.

O načinih in pomembnosti ohranjanja belih zob lahko preberete tudi v Slovenskih novicah v prispevku z naslovom "Zobe ohranja v prvi vrsti higijena".  

primerjava metode zoom z drugimi metodami beljenja zob

Z beljenjem zob obarvanost globinsko odstranite iz zob. Pri tem je  potrebno izbrati pravo metodo, ki:

  • je hitra, varna in učinkovita,
  • zagotavlja dolgotrajen rezultat,
  • ne povzroča bolečin in poškodb sklenine,
  • zagotovi osupljiv rezultat,
  • je opravljena pod nadzorom usposobljenega stomatologa.

ZOOM študije

vprasanja o beljenju zobZobna medicina beljenje zob obravnava kot zelo pozitivno in priporočljivo metodo, ki skupaj z drugimi stomatološkimi ukrepi skrbi za zdravje zob in celotne ustne votline.

Naša zobna ordinacija je prva v Sloveniji, ki je pričela z uporabo metode ZOOM. Vaš bel nasmeh lahko imate že v eni uri. Terapija poteka pod nadzorom usposobljenega stomatologa in ne pušča škodljivih posledic na zobeh.

O varnosti beljenja zob pod stomatološkim nadzorom so bile narejene številne medicinske študije neodvisnih ustanov in Univerz, ki dokazujejo da tovrstno beljenje ne pušča škodljivih posledic na sklenini. Večina podatkov iz tovrstnih raziskav je na voljo v tujih jezikih (običajno angleškem).

Klinična študija univerze Loma Linda University na učinek belilnega gela na sklenino dokazuje varnosti uporabe Zoom beljenja zob.

Tržna raziskava o učinkovitosti tehnologije Zoom, ki so jo opravili pri Discus Dental je pokazala, da je na vzorcu 50 sodelujočih pacientov povprečen rezultat vsaj 8 odtenkov izboljšanja na belini zob. Večina sodelujočih pacientov ni imela med in po beljenju zob nobenih zdravstvenih težav, le nekateri so občutili kratkotrajne nelagodnosti, ki pa so izginile v nekaj dneh.